Campionate

Care Balon de Aur? Luka Modric, desființat de un tehnician celebru: „Nu înscrie, nici nu dă assisturi! Lăsați-l pe Hazard, de altcineva are nevoie Real Madrid"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 aprilie 2019

Luka Modric (33 de ani) este criticat dur de Radomir Antici, fostul antrenor al lui Atlético, Real şi Barcelona: „De când a ajuns cel mai bun pasator din lume? Madridul ar avea nevoie de un De Bruyne, şi nu de Hazard!"

Un croat atacat de un sârb era ceva obişnuit, nu numai pe câmpul de luptă al fostei Iugoslavii sau pe terenul de fotbal.

Surprinde totuşi tonul vehement cu care Modric e criticat de un fost antrenor al lui Atlético, Real şi Barcelona.

„De când a ajuns cel mai bun pasator din lume, dacă rareori oferă assisturi? Balonul lui de Aur n-are sens, nu înscrie, nu dă pase decisive! Madridului îi trebuie un De Bruyne, nu Hazard", spune Radomir Antici.

Îl vede la Madrid pe Griezmann

Tehnicianul sârb de 70 de ani i-a recomandat lui Zidane ce să schimbe la Real.

„Trebuie să vândă jucători şi sondeze atent piaţa pentru a construi un nou proiect. Antrenorul trebuie protejat şi nu acuzat de ceea ce se întâmplă, pentru că el n-a adus pe nimeni. Fără mari transferuri e greu şi acum, lipsit de obiectiv, nu se mai discută despre fotbal, ci despre mercato. Nu Barca ar avea nevoie de Griezmann, ci mai degrabă Madridul". 

2trofee a cucerit Radomir Antici ca antrenor în Spania, titlul şi Cupa Regelui cu Atletico, în 1995-1996

4 goluri şi 7 pase decisive are Modrici în 40 de meciuri pentru Real în toate competiţiile acestui sezon

Citește și:

Danny Rose, declarație ȘOC la doar 28 de ani: "De-abia aştept să mă retrag!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.