Tenis

ROMÂNIA - ZIMBABWE, CUPA DAVIS // UPDATE Egalitate după prima zi din Cupa Davis: Marius Copil a pierdut cu Benjamin Lock, locul 546 ATP + Dragoș Dima l-a învins pe Garanganga

Marius Copil // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 April 2019

Echipa de Cupa Davis a României joacă în acest weekend cu Zimbabwe, în primul tur din grupa a doua din zona euro-africană.

  • După primele două meciuri al zilei scorul este 1-1.
  • Benjamin Lock, locul 546, l-a învins în două seturi pe Marius Copil, locul 80, scor 4-6, 5-7
  • Dragoș Dima, locul 327, a trecut de Takanyi Garanganga, locul 449, scor 6-3, 6-3

Mâine, de la ora 12:00, este programat meciul de dublu, dintre perechile Horia Tecău (33 ATP la dublu)/Florin Mergea (441 ATP la dublu) şi Benjamin Lock (259 ATP la dublu)/Courtney Lock (680 ATP la dublu), urmat de ultimele două meciuri de simplu, Copil - Garanganga şi Dima - Benjamin Lock.

MARIUS COPIL - BENJAMIN LOCK

Deși era favorit clar, Marius Copil nu a rezistat duelului cu Benjamin Lock și a pierdut surprinzător, după o oră și 50 de minute. În primul set, Lock a făcut break la 2-2 și s-a menținut în avans până la finalul setului. În partea a doua, Lock a început mai bine și a făcut break la 1-1. Copil a egalat la 5 pe final, dar a pierdut game-ul următor. Lock a servit bine în ultimul game și a câștigat setul, 7-5, și meciul.

Dragoș Dima - Takanyi Garanganga

Dragoș Dima s-a impus rapid în fața lui Takanyi Garanganga, după un meci de o oră și 24 de minute.

Dima a început tare meciul și a condus cu 2-0, după un break. Ulterior, românul s-a menținut în avans și a câștigat setul. În partea a doua, tot Dima a dominat jocul și a făcut două break-uri, la 2-2 și 5-3, asigurându-și victoria.

Citește și: 

Bookmakerii cred că Simona Halep va da lovitura financiară a carierei luna viitoare!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.