Liga 1

Ilie Dumitrescu a nominalizat cei 5 jucători care-i pot călca pe urme lui Răzvan Marin: „Ei sunt buni, dar au o problemă”

Florinel Coman și Olimpiu Moruțan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 aprilie 2019

Ilie Dumitrescu a nominalizat cinci jucători români care pot călca pe urmele lui Răzvan Marin și se pot transfera pe sume mari în Europa.

„Eu am spus Ianis (n.r. - Ianis Hagi), Drăguș, Coman, Moruțan și Man! Cinci jucători! Ei sunt buni, dar eu am o problemă cu toți în ceea ce privește forța fizică. Aici este singurul handicap pe care-l au băieții ăstia. Cu excepția lui Ianis, care a venit complet schimbat de la Fiorentina.

Adică, nu pot uita cum era Ianis, pe aeroport, la plecare și cum arăta când s-a întors. Am crezut că este altă persoană. Eu mă refer la acești cinci jucători că au potențial să facă pasul imediat spre echipe mari și să fie vânduți.

Dar, la ce mă refer eu? Mă refer la plecarea de pe loc, dribling, calitate, inteligență de joc, adică exact prototipul de jucători care se caută acum”, a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și

DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA 3-2 // 7 „câini” din echipa lui Rednic n-au convins în meciul cu ilfovenii

DINAMO - CHIAJNA 3-2// Ilie Dumitrescu, încântat de Papazoglou: „Nu e «skilful», dar e eficient” » Ce problemă a găsit la Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.