Liga 1

Helmuth Duckadam îi ironizează pe cei de la CSU Craiova după victoria din play-off: „Au fost aroganți. O să-i coste”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 April 2019

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a continuat atacurile la adresa celor de la CSU Craiova, după victoria roș-albaștrilor în fața oltenilor, scor 3-2.

„Normal că m-ar interesa ca cei de la Craiova să bată CFR-ul, dar nu cred că au forța necesară. Craiova este în cădere și din cauza faptului că ei au vândut jucători foarte buni, ce-i drept pe bani mulți. De aici, și o mare aroganță! Că putem să și vindem pe cine vrem noi, dar ne putem bate și la titlu! Aici a fost aroganța și s-a văzut!”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Oficialul stelist e convins că formația lui Mangia va avea o cădere în următoarea perioadă: „De acum, cred eu, urmează coborârea, pentru că nu-i vad în stare, cel puțin după repriza a doua cu Viitorul să aibă vreo șansă cu CFR”.

Helmuth Duckadam și Gică Craioveanu au avut un schimb dur de replici înaintea duelului dintre FCSB și CSU Craiova, scor 3-2, din play-off.

Citește și:

Contre între glorii înainte de FCSB - Craiova » Duckadam „Cine e Craiova până la urmă?” Craioveanu: „Legendo, noi am pus România pe harta fotbalului” » Balint a intervenit și el

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.