Liga 4

CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0 // VIDEO Marius Lăcătuș cheamă lumea alături de proiectul Armatei: „Sunt sigur că se va întâmpla asta dacă promovăm”

Bucurie fără margini și o horă a bucuriei roș-albastre. CSA Steaua a învins-o pe CS FC Dinamo la scor de neprezentare // FOTO: Cristi Preda

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 06 aprilie 2019

Marius Lăcătuș, antrenorul celor de la Steaua, a fost extrem de bucuros la finalul partidei în care roș-albaștrii s-au impus cu 3-0 în derby-ul cu CS FC Dinamo, din Liga 4. 

La finalul partidei, „Fiara”, care recent a împlinit 55 de ani, a subliniat importanța faptului ca proiectul Armatei să beneficieze de tot mai mulți susținători. 

„Dacă vom promova, normal că vom juca pe noul stadion din Ghencea. Tot cartierul își dorește să vină la meci pe noul stadion, chiar dacă unii merg și la meciurile FCSB-ului. În cazul în care noi vom promova, lumea va veni din ce în ce mai mult alături de noi”, a spus Marius Lăcătuș. 

Roș-albaștrii sunt lideri în Liga 4, cu 61 de puncte, 6 mai multe decât Carmen București și 10 peste rivala CS FC Dinamo.

Vezi și: Steaua a umilit-o pe Dinamo în duelul cu parfum de derby din Liga 4 » Echipa lui Marius Lăcătuș, tot mai aproape de promovareAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.