Liga 4

CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0 // VIDEO + FOTO 3 detalii de la derby-ul din Liga 4: „masculii alfa” din teren, nemulțumirile suporterilor și o ipostază inedită cu Ștefan Iovan :)

Articol de Cristi Preda (foto), Sergiu Alexandru  —  Saturday, 06 April 2019

Vechi rivalități au ieșit la lumină în confruntarea old school din Liga 4, dintre CSA Steaua și CS FC Dinamo, câștigată de roș-albaștri cu 3-0.

Steaua - Dinamo nu înseamnă doar arene arhipline, transmisii 4K și un public numeros la stadion, sub lumina reflectoarelor.  Mai nou, derby-ul a „retrogradat” câteva ligi mai jos, unde se desfășoară pe cu totul alte coordonate.

Aceste lucruri s-au simțit din plin pe Terenul 5 din Complexul Ghencea, unde CSA Steaua, formația care pretinde că e continuatoarea echipei care câștiga Cupa Campionilor Europeni în 1986, a înfruntat un „hibrid” zămislit de Nicolae Badea mai mult pentru a-i pune bețe-n roate lui Negoiță.

Dacă pe teren nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei, câteva întâmplări culese din tribune și din culise au atras atenția.

1. Dinamo, subordonată încă de la vestiare

Jucătorii dinamoviști au părut copleșiți de presiunea exercitată de ultrașii roș-albaștrilor. Încă de la vestiare au părut timorați, steliștii fiind „masculii alfa” din teren.


Steliștii dau tonul mobilizării înainte de meci 

Jucătorii lui Marius Lăcătuș au fost surprinși mobilizându-se reciproc. „Haideți să-i batem, jucăm tare, vom fi mereu primii la minge!”, s-au exteriorizat aceștia.

Citește AICI cronica partidei CSA STEAUA - CS FC DINAMO 3-0

2. Indicații inedite ale lui ștefan iovan

Ștefan Iovan, secundul lui Marius Lăcătuș, a fost la fel de activ ca principalul roș-albaștrilor, oferindu-le în permanență indicații jucătorilor.

Ce a surprins însă? Poziția din care legendarul „Fane” Iovan oferea sfaturile jucătorilor săi. Stând jos, pe o ladă în culoare kaki, specifică Armatei :)


Ștefan Iovan, indicații old-school

3. Din nou nemulțumiri

Ultrașii au creat spectacol la începutul meciului, când au afișat și o scenografie în memoria unui camarad de peluză dispărut în urmă cu 10 ani. 

Totuși, câțiva dintre fanii roș-albaștrilor și-au exprimat dezamăgirea la începutul meciului, nemulțumiți de investițiile făcute la echipă. Susținătorii Stelei se plângeau de lipsa transferurilor și făceau o comparație cu urmăritoarea Carmen, care a adus câteva nume importante.

BONUS: Atmosfera creată de ultrașii Stelei la finalul meciului: 

Roș-albaștrii sunt lideri în Liga 4, cu 61 de puncte, 6 mai multe decât Carmen București și 10 peste rivala CS FC Dinamo.

Vezi și: Lăcătuș cheamă lumea alături de proiectul Armatei: „Sunt sigur că se va întâmpla asta dacă promovăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.