Stranieri

NEW YORK CITY - MONTREAL IMPACT 0-0 // VIDEO + FOTO Alexandru Mitriță rămâne fără victorie la New York City: cum i-a extaziat românul pe fani

+5 Foto
New York City - Montreal Impact 0-0 // FOTO: Twitter New York City

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 aprilie 2019

Alexandru Mitriță, 23 de ani, a fost integralist în remiza înregistrată de New York City pe teren propriu cu Montreal Impact, 0-0.

Cea de-a cincea apariție din postura de titular de când s-a transferat în SUA nu a adus nici acum prima victorie pentru newyorkezi, care traversează un sezon sumbru. 

Click AICI pentru statisticile meciului

Mitriță&co. au dominat-o pe Montreal Impact, care a jucat cu om în minus din minutul 70, dar niciunul dintre cele cinci șuturi pe poartă ale lui New York City nu au perforat poarta echipei din Montreal.

Dacă până acum, Mitriță a fost principalul factor de pericul din ofensivă, românul s-a remarcat și în partida cu Montreal Impact. A semnat o ocazie importantă, fiind blocat de portar după ce a ridiculizat întreaga apărare a adversarei. 

Rezumatul meciului:

În clasamentul conferinței de est, New York City e pe locul 11, cu doar 4 puncte în cinci meciuri. Echipa lui Mitriță nu are nicio victorie în acest start de sezon. 

Vezi și: VIDEO Cota lui Alexandru Mitriță a „EXPLODAT” după transferul la New York City » Mai scump de 10 ori decât acum doi ani!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.