Altele

Daniel Ghiță râde de rivalii Moroșanu și Adegbuyi: „Pe unul îl bat cu stânga, pe celălalt cu dreapta”

Daniel Ghiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 aprilie 2019

Daniel Ghiță, 37 de ani, continuă duelul la distanță cu rivalii săi, Cătălin Moroșanu și Benny Adegbuyi, și i-a ironizat azi.

După ce pe 29 martie l-a învins în prima rundă pe Petr Vondracek (Detalii AICI), Daniel Ghiță i-a ironizat pe Moroșanu și Adegbuyi, spunând că nu își mai găsește adversari cu care să lupte.

„Nu prea am adversari. Remy Bonjasky a acceptat să se lupte cu mine, dar a cerut 500.000 de euro. Dacă el vrea atât, cer şi eu 500.000 de euro. Din start ar fi vorba de un milion de euro.

Cu Moroşanu aş lupta într-o promoţie neutră. Aşa mi se pare corect. Dar fiecare vrea să facă bani de pe urma lui Daniel Ghiţă şi lui să nu-i dea nimic. Am zis să luptăm într-o gală neutră și să primească fiecare o bursă egală, 50%. Am vorbit despre oferta pe care a spus că mi-a făcut-o și am zis ca bursa să o donăm la o casă de copii. Până acum nu mi-a făcut o ofertă scrisă.

Oricum, pe Moroşanu îl bat cu o mână. Pe Benny îl bat cu stânga şi pe Moroşanu îl bat cu dreapta”, a declarat Daniel Ghiță la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Daniel Ghiță numește adevăratul motiv al disputei cu Cătălin Moroșanu: „Asta mă deranjează!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.