Liga 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Dan Petrescu, analiză la „cald ” după remiza din derby + anunț despre Țucudean

Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 aprilie 2019

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a analizat remiza înregistrată de campioana României în deplasare cu CSU Craiova, 0-0. 

„Știam că presiunea e maximă pe Craiova, ar fi trebuit să câștige ca să se apropie de noi. Le-am spus jucătorilor că pierdem sigur dacă jucăm la 0-0. A fost o primă repriză echilibrată, doar cu ocazia mare a lui Bud.

Am controlat repriza secundă, am avut trei mari ocazii. Nu mă supăram dacă îmi spuneai înainte de meci că se termină 0-0, dar la final spun că am fi putut câștiga. 

Nu mi-a fost ușor, știam că presiunea e maximă pe mine. Știam ce calitate au cei de la Craiova, au jucat cu un sistem nou și nu mă așteptam la așa ceva. Per total, cred că am fi putut câștiga acest meci”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

„Bursucul” e mulțumit de evoluția lui Cristi Bud, înlocuitorul lui George Țucudean, antrenorul CFR-ului fiind sceptic că Țucudean va mai putea avea aceleași evoluții în acest sezon după operația minim invazivă suferită la inimă, combinată și cu o leziune musculară. 

Nu cred că Țucudean va mai putea fi în acest sezon cum a fost. Durează foarte mult până îți revii după o accidentare. Nu știu ce va face Țucudean, dar eu sunt foarte mulțumit de Cristi Bud. Țucudean va începe alergarea ușoară și sperăm să-l avem pe teren în 10 zile”.

...despre derby-ul cu FCSB de etapa viitoare: „Urmează o săptămână importantă, ne așteaptă o finală cu FCSB. Va fi un meci în care micile detalii vor face diferența. Cred că va pierde cine va greși primul în acel meci. Trebuie să începem să câștigăm meciuri, sper să începem să o facem încă de săptămâna viitoare. ”. 

Citește AICI cronica partidei CSU Craivoa - CFR Cluj 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.