Liga 1

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Basarab Panduru, verdict categoric: „CSU Craiova ar fi luat titlul la pas cu ei în teren, nu Mangia e vinovatul”

Basarab Panduru vede o diferență imensă între foștii și actualii jucători ai Craiovei // Sursă foto: Facebook CS U Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 aprilie 2019

Basarab Panduru nu-l vede pe Devis Mangia vinovat pentru lipsa rezultatelor de la CSU Craiova. Plecările în masă din tabăra oltenilor sunt, în opinia fostului mare jucător al Stelei, factorul care a destabilizat-o pe Craiova. 

„Cred că nu Mangia e problema. Suporterii greșesc, Craiova are un antrenor bun. Dacă Ivan, Băluță și Mitriță mai erau la echipă, oltenii câștigau campionatul la pas, cu Mangia antrenor. Acum sunt Bărbuț, Mihăilă și Drăghici. Incomparabil!”, a spus Basarab Panduru, la TV Telekom Sport. 

Andrei Ivan, Alexandru Băluță și Alexandru Mitriță  au plecat de la echipă în decursul ultimelor 18 luni.

Ivan joacă în Austria, la Rapid Viena, Băluță a ajuns Cehia, la Slavia Praga, în timp ce Alexandru Mitriță a luat luxuriantul drum al unei aventuri în State, evoluând în prezent în MLS, la New York City. 

CS U Craiova ocupă poziția a 3-a, cu 30 de puncte, la șapte lungimi de liderul CFR Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Sorin Cârțu critică strategia echipei pe care o conduce: „Trebuie să tragem niște concluzii”

Vezi și: CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Mangia se plânge de oboseala propriilor jucători: „CFR a avut 10 jucători proaspeți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.