Liga 3

Mircea Lucescu, înapoi la Rapid, visul devine realitate! Primarul Sectorului 1 și „Il Luce” confirmă: președinte din 2020!

Mircea Lucescu ar puta reveni la Rapid în 2020 // FOTO: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 aprilie 2019

Legendarul Mircea Lucescu, 73 de ani, e aproape de o revenire într-o funcție oficială la Rapid, club pe care l-a slujit din funcția de antrenor între 1997 și 1998 și între 1999 și 2000.  Informația, lansată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor în urmă cu două luni, a fost confirmată recent de Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, dar și de Lucescu.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, e convins că-și poate îndeplini visul: readucerea în Grant a lui „Il Luce”, omul care a creat Rapidul modern al lui Copos.

„Am găsit prieteni pe care i-am rugat să investească în Rapid. Primăria Sectorului 1 nu a băgat nici un ban în club. În România, se vrea performanță, însă fără investiții. Toți «greii»  au zis că vor veni în Liga 1 alături de club.

O să fac tot ce pot să ajut acest club. Când vom ajunge în Liga 1, în anul 2020, cu un antrenor ca Pancu și cu un președinte ca Mircea Lucescu, Rapid va avea o cotă mai mare. Toți își doresc ca acest club să reprezinte România în cupele europene, a spus Daniel Tudorache, la Realitatea. 

„Il Luce” confirmă

Mircea Lucescu a confirmat și el posibilitatea de a veni în fruntea clubului giuleștean din 2020. 

Sunt legat de Rapid, e normal să rămân alături de ei. Toată viața am fost antrenor, iar eu urmăresc cu mult interes evoluția Rapidului. Am văzut suporterii în număr cât mai mare și am văzut dorința jucătorilor de a ajunge acolo le unde este locul. Toți ne dorim revenirea marilor echipe, iar eu zic că este un progres”, a spus Lucescu, potrivit sursei citate. 

Mircea Lucescu este tehnicianul care a câștigat penultimul titlu al giuleștenilor, în ediția 1999-2000. 

AR COLABORA IAR CU PANCU

Dacă va accepta să revină la Rapid, Lucescu va face echipă cu Daniel Pancu, antrenorul principal al giuleștenilor. Pancone s-a retras de curând din cariera de jucător și a preluat conducerea echipei de la Constantin Schumacher, tehnicianul cu care promovaseră vișiniii din „D”. Lucescu și Pancu au colaborat în Giulești la titlul câștigat în 1999, apoi Mircea l-a luat pe Daniel și la Beșiktaș și au devenit campioni și în Turcia. 

Vezi și: Se întorc granzii în Grant » Rapid trage de Mircea Lucescu! Toate detaliile unei reveniri fabuloase

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.