Diverse

GSP LIVE // VIDEO Juventus Torino își deschide academie de fotbal în România » Detalii importante: „Italienii pun la dispoziție numele, dar nu investesc nimic”

Academiile celor de la Juventus își deschid porțile peste tot prin lume

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 aprilie 2019

Luigino Pellegrini, fostul impresar al mareului fotbalist italian Roberto Baggio, a vorbit astăzi, la emisiunea GSP Live, despre inaugurarea Academiei Juventus Torino din România, care va avea loc în această vară. 

VIDEO cu detalii despre inaugurarea Academiei Juventus în România:

 

„Academia Juventus se va deschide în iulie, în Sectorul 1. Anvergura va fi mare: vor fi 400 de copii, care vor fi urmăriți de antrenori italieni și români. Se va face pe modelul Juventus, care cred că e cea mai bună din lume. Juventus doar pune numele la dispoziție, dar nu investește nimic”, a mărturisit Pellegrini. 

Ulterior, italianul stabilit în România a oferit drept exemplu Academia construită de Gheorghe Hagi la Ovidiu, dorind să sublinieze că răbdarea e cheia ce aduce stabilitate într-un proiect juvenil. 

„Domnul Hagi a înțeles problemele din România. Trebuie să investești, să ai răbdare, să știi cum să crești copii. Nu poți deschide azi Academia, iar mâine să ai bani”, a declarat italianul, la GSP Live. 

Vezi și: VIDEO 5 povești de marcă din cariera legendarului Roberto Baggio, dezvăluite în studioul GSP Live: de la conflictele cu Lippi și Sacchi, până la un caz incredibil de șantaj: „Altfel nu juca la Mondial”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.