Diverse

VIDEO Mita pentru antrenori a devenit obișnuință în România! Declarații îngrijorătoare la GSP Live: „Antrenorii cer bani părinților pentru a le folosi copiii! Li se cer 2-3.000 de euro!”

Caracatița corupției își extinde tentaculele și spre sectorul juvenil al fotbalului românesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 aprilie 2019

Luigino Pellegrini, fostul impresar al celebrului fotbalist italian Roberto Baggio, a vorbit azi, în direct la GSP Live, despre neregulile din sectorul juvenil al fotbalului românesc, probleme cu care e la curent având în vedere că locuiește în România de peste 20 de ani. 

 

„Am spus încă din 1996, e un circ în Liga 1. E dezastru și la copii și juniori, majoritatea cluburilor își bat joc de copiii noștri. Antrenorii cer bani părinților să joace, am multe exemple. Sunt mulți antrenori care fac asta. Li se cer părinților 2-3.000 de euro.

E greu pentru părinții care nu au forță economică, dar e și vina părinților că acceptă asta”, a declarat italianul, în dialogul pe care l-a avut cu moderatorul emisiunii Costin Ștucan. 

Italianul stabilit în România a oferit drept exemplu Academia construită de Gheorghe Hagi la Ovidiu, dorind să sublinieze că răbdarea e cheia ce aduce stabilitate într-un proiect juvenil. 

„Domnul Hagi a înțeles problemele din România. Trebuie să investești, să ai răbdare, să știi cum să crești copii. Nu poți deschide azi Academia, iar mâine să ai bani”, a declarat italianul, la GSP Live. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Juventus Torino își deschide academie de fotbal în România » Detalii importante: „Italienii pun la dispoziție numele, dar nu investesc nimic”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.