Liga 1

Constantin Bigan, șeful de la Academica Clinceni, explică relația cu Gigi Becali: „Ăsta e ajutorul pe care-l primim de la Steaua”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 aprilie 2019

După ce Gigi Becali a spus că plătește anumiți jucători de la Academica Clinceni și că finanțează clubul, Constantin Bigan, preşedintele Clinceniului, a reacționat și a spus că echipa sa nu depinde de banii lui Becali.

Sunt vorbe și fabulații! Nu suntem satelit. Relaţiile cu clubul Steaua nu sunt de acum, ci sunt de ani de zile. Şi când eram la Oradea aveam relaţii foarte bune cu Steaua și luam jucători sub formă de împrumut. Avem o relaţie de prietenie cu dânşii.

FCSB le plăteşte salariile jucătorilor împrumutaţi. Asta este ajutorul de la Steaua”, a declarat Constantin Bigan la Pro X.

  • Gigi Becali e pe cale să dețină iar două cluburi din primul eșalon, la 12 ani de la dezastrul cu Gloria Buzău. „Satelitul” Academica Clinceni e lider în Liga 2, cu cinci puncte peste locul de baraj (DETALII AICI)

Citește și:

Gigi Becali, ALARMAT de ascensiunea „satelitului” de la Clinceni! Decizia luată de patronul FCSB: „Nu mă gândeam că se va ajunge aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.