Liga 1

FCSB - SEPSI 2-0 // Eugen Neagoe, după încă un meci fără gol marcat pe terenul lui FCSB: „Se simte o relaxare la jucătorii mei”

Eugen Neagoe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 aprilie 2019

Sepsi a pierdut pe terenul celor de la FCSB, 0-2,  după ce scorul la pauză a fost egal.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, care rămâne fără gol marcat pe terenul celor de la FCSB (Detalii AICI), a vorbit despre înfrângere și a criticat deciziile luate de jucătorii săi.

„Nu am avut forța pe care ne-o doream. Bine, nu e o scuză că am avut probleme înainte de meci. Gabi Vașvari s-a accidentat și nu a putut juca, dar nu e o scuză. Ne-am dorit să câștigăm.

Am făcut o primă repriză bună. Nu am fost cu nimic mai prejos decât FCSB. Dacă eram mai inspirați la ultima fază sau dacă tratatm altfel fazele, puteam conduce la pauză. S-au făcut greșeli colective.

Ne vom juca șansa în continuare. Din punctul meu de vedere, echipa asta s-a autodepășit. Suntem în play-off în al doilea an în prima ligă. Jucăm cu cele mai bune echipe din campionat, foste campioane. Mereu le-am zis jucătorilor să-și dorească mai mult. Trebuie să fim mai concentrați și să avem altă atitudine. Se simte o relaxare din partea jucătorilor. Fără un efort fantastic și sacrificiu nu se pot câștiga meciuri”, a declarat Eugen Neagoe la Look Sport.

Vezi și:

Moruțan, mazilit la pauză după ce fusese introdus în minutul 18! Înlocuitorul lui a scos penalty și a dat gol

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.