Campionate

HAOS la Dortmund după DEZASTRUL cu Bayern Munchen! Jucătorii au început revolta: „Nu știu de ce am fost pus acolo” + ce transfer pregătește

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 09 April 2019

BORUSSIA DORTMUND. Eșecul neașteptat de dur suferit la Bayern Munchen (0-5), în weekend, a tulburat apele la Dortmund. Deși Borussia are în continuare șanse bune la titlu, jucătorilor le-a căzut atât de greu la stomac umilința de pe Allianz Arena încât s-a ajuns la o adevărată revoltă împotriva antrenorului Lucien Favre.

Marco Reus, liderul echipei, a fost primul care a contestat strategia tehnicianului elvețian:

"Nu știu de ce am fost pus să joc vârf. Nu e poziția mea".

Acolo, în lipsa accidentatului Alcacer, ar fi trebuit să se afle Goetze, însă Favre l-a lăsat pe bancă până-n minutul 62, ceea ce fostului internațional nu i-a picat bine.

Dar cel mai supărat e Theo Weigl. În condițiile în care a lipsit Hakimi, mijlocașul defensiv spera să primească un rol în centrul apărării. În van. Trimis pe teren abia în repriza secundă, Weigl e hotărât să plece. Tabloidul Bild anunță că Thomas Tuchel îl așteaptă cu brațele deschise la PSG. 

40 de milioane pentru Hazard

Borussia se întărește pentru sezonul viitor. Prima țintă: Thorgan Hazard, de la cealaltă Borussie, Moenchengladbach. Jucătorul și-a anunțat actualul club că nu vrea să prelungească acordul scadent în 2020, iar suma de transfer, ce cuprinde și bonusurile ulterioare, ajunge la 40 de milioane de euro. 

VEZI ȘI:

Notele etapei #4 din play-off, date de Adrian Florea » Nota 1 pentru un patron: „E principalul culpabil!” + Cine a luat 10

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.