Tenis

BIANCA ANDREESCU // VIDEO Angelique Kerber, o nouă reacție despre incidentul cu Bianca Andreescu: „Nu se pune problema de așa ceva”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 April 2019

Nemțoaica Angelique Kerber, locul 5 WTA, a vorbit din nou despre incidentul cu Bianca Andreescu, 18 ani, locul 23 WTA, și a explicat declarațiile făcute.

  • În șaisprezecimile de finală de la Miami, Andreescu a depășit-o pe Kerber după un meci lung, cu multe răsturnări de situație. La final, nemțoaica a acuzat-o că a mimat o accidentare pentru a-i întrerupe ritmul. I-a zis că „ești cea mai melodramatică jucătoare din istorie!” Detalii AICI!

„Era 01:30 dimineața și eram foarte afectată emoțional. Bianca a facut două meciuri excelente împotriva mea și a meritat să câștige. Nu este vorba că nu o respect. Nu se pune problema de așa ceva. Chiar o respect”, a declarat Angelique Kerber într-o conferință de presă, potrivit ziare.com.

 

Vezi și:

VIDEO Moment tensionat în Canada » Bianca Andreescu, pusă în fața imaginilor în care Kerber o admonestează: „Oh, Doamne! Nu înțelesesem ce mi-a spus”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.