Liga 1

Mihai Stoica dezvăluie un secret din vestiarul FCSB » Andrei Vlad, jucătorul pe care mizează din sezonul viitor: „Mai trag cu ochiul, e cel mai serios”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 aprilie 2019

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a ținut să-l laude pe Andrei Vlad, 19 ani, rezerva lui Cristi Bălgrădean (31 de ani) de la echipa roș-albastră. 

„Andrei Vlad arată din ce în ce mai bine în antrenamente și este, poate, jucătorul cel mai serios! Pentru că tot timpul închide sala de forță, după antrenament. Eu, unul mai trag și cu ochiul și nu l-am văzut o dată să stea. Este un băiat foarte serios!”, a spus MM Stoica, la TV Digi Sport. 

„Sigur că va apăra. Nu știu dacă va apăra din cupele europene sau în campionat cum a zis Gigi, dar gândiți-vă la un singur lucru.

Din sezonul viitor, trebuie să începi meciul cu doi jucători născuți după 1 ianuarie 1998! Imaginați-vă, pentru asta, trebuie să ai minimum 5, dacă nu chiar 6-7 jucători pe două posturi, pentru că nu poți să-ți permiți să ai un fundaș dreapta, doi mijlocași, un atacant” Mihai Stoica

16 meciuria apărat Andrei Vlad la FCSB, unde evoluează din 2017

În acest sezon, Andrei Vlad a apărat doar două meciuri pentru FCSB în Liga 1, însă situația se va schimba mai mult ca sigur din sezonul viitor, când intră în vigoare obligativitatea ca echipele să aibă doi jucători U21 în teren. 

Vezi și: MM Stoica la ora adevărului: „M-am înșelat cu Răzvan Marin și i l-am propus pe Rednic lui Becali”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.