Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Cornel Dinu se ia de fanii care l-au sărbătorit pe Mircea Rednic: „Băieții ăștia măturau cu el pe jos”

Cornel Dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 aprilie 2019

Cornel Dinu a vorbit la GSP LIVE despre gestul fanilor lui Dinamo, care au mers luni acasă la Mircea Rednic pentru a-l felicita cu ocazia zilei de naștere. Dinu i-a criticat pe suporteri pentru schimbările de atitudine, ei fiind aceiași care l-au jignit pe Rednic în urmă cu nici 3 ani. 

Vezi în video declarația lui Cornel Dinu

 

„I-am urat «La mulți ani» lui Rednic ieri. Eu nu am nimic cu el. Am văzut niște postări teribil de interesante. Am citit un mesaj în care tot băieții ăștia, vreo 30 la număr, care l-au gratulat pe Rednic, îl făceau albie de porci acum câțiva ani. Ăștia suntem și trebuie să ne revenim. Pentru asta ne trebuie ordine, lege, familie, școală, Biserică.

Căutați să vedeți ce spuneau băieții ăia despre Rednic. Cei din «Grupul Tei» măturau pe jos cu el acum câțiva ani. Care sunt sentimentele adevărate? Pentru mine sunt aceleași. Rednic a fost un jucător extrem de apreciat. Când au venit el și Ioan Andone la echipă ne-au ajutat. Ei provin dintr-o zonă care timp de vreo 200 de ani a aparținut Imperiului Austro-Ungar. Altă școală, altă religie și nimic în comun cu peșcheșul”, a declarat Cornel Dinu la GSP LIVE.

Postarea din septembrie 2016, despre care a vorbit Dinu:

Vezi și:

FOTO + VIDEO Mircea Rednic, cadou inedit de ziua lui! Imagini de la surpriza pregătită de club

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.