Campionate

MANCHESTER UNITED - FC BARCELONA // Pogba, la cuțite cu Solskjaer! Scandal la Manchester United chiar înaintea marelui meci cu Barcelona!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 aprilie 2019

Manchester United n-are liniște înaintea meciului tur cu Barcelona din cauza lui Paul Pogba. Relația francezului cu antrenorul Ole Gunnar Solskjaer e problematică.

  • United joacă azi contra Barcelonei, în sferturile de finală ale UEFA Champions League, de la 22:00, în direct la TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport, plus liveTEXT pe GSP.RO. 

Motivul zâzaniei din vestiarul „diavolilor” este legat tot de Paul Pogba, cel care s-a aflat „la cuțite” cu Jose Mourinho, iar acum pare că s-a degradat și relația cu Ole Gunnar Solskjaer, susține AS. 

Mijlocașul pe care United a plătit 105 milioane de euro și-ar dori să plece la Real Madrid, unde este dorit insistent de Zinedine Zidane, proaspăt revenit pe banca formației din capitala Spaniei. 

Deși randamentul lui Pogba a crescut serios cu Solskjaer antrenor, având 9 goluri și 7 pase decisive în 19 meciuri, se pare că francezul nu se mai simte bine la Manchester și și-ar dori să facă pasul la Real Madrid. 

Mai mult, agentul Mino Raiola i-ar fi promis deja lui Pogba că va face tot posibilul ca în vară să-l ducă la Real Madrid, deși acesta mai are 2 ani de contract cu United.

Pogba ar fi refuzat și două oferte de prelungire a contractului, motiv pentru care s-ar fi deteriorat și relația cu Ole Gunnar Solskjaer. Astfel, Realul e gata să pună pe masă 120 de milioane de euro pentru Pogba, însă United ar solicita cu 25 de milioane mai mult.

Vezi și:Gică Hagi, vedetă în presa catalană înainte de Manchester - Barcelona » Ce scriu spaniolii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.