Liga 1

EXCLUSIV Tibor Selymes nu mai lucrează la Poli Iași: „Sunt scârbit de ce s-a întâmplat!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 aprilie 2019

Tibor Selymes (48 de ani) nu mai ocupă funcția de director sportiv la Poli Iași. 

Selymes a renunţat să se mai lupte pentru funcţia de director sportiv al Politehnicii. Fostul internaţional venise vara trecută în Copou alături de Horia Sabo, cel care a preluat funcţia de director general. În iarnă, aripa conducerii ieşene reprezentată de preşedintele Adrian Ambrosie i-a tras pe linie moartă pe Sabo şi pe membrii echipei sale, notificându-i apoi că renunţă la serviciile lor.

O vreme, Selymes a fost în concediu medical, astfel că ruperea înţelegerii nu s-a putut pune în practică. Fostul component al „Generaţiei de Aur” nu a mai aşteptat rezultatul procesului în care Horia Sabo cere să fie repus în drepturi şi a aruncat prosopul. „Sunt scârbit de tot ceea ce s-a întâmplat, nu mă miră că fotbalul ieşean a ajuns unde a ajuns. Colaborarea mea cu Poli a ajuns la final”, a spus Selymes, care a lansat o ironie la adresa conducerii actuale: „Îi las pe alţii mai pricepuţi decât mine la fotbal să facă treabă”.

200 € punctul

Flavius Stoican, fost antrenor la Dinamo, îşi doreşte foarte mult să-și învingă fosta echipă în disputa de mâine. Tehnicianul şi-a convocat jucătorii în cantonament cu o seară înainte de meci. E o premieră în acest sezon, ieşenii venind până acum la stadion, în ziua meciurilor oficiale programate acasă, direct de la apartamentele unde locuiesc. Moldovenii vor avea şi o primă pentru duelul de mâine, 200 de euro pentru egal și 600 la victorie.

Vezi și: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan la FC Argeș?! Bombă: impresarul și Claudiu Florică, trimis în judecată în dosarul „Microsoft”, la un pas să investească: „Discuții avansate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.