Stranieri

FOTO Tribunalul a decis: Gabi Tamaș rămâne în arest la domiciliu! Pe 16 aprilie e următorul termen

+5 Foto
Foto: Reuven Schwartz Israel

Articol de Beno David  —  joi, 11 aprilie 2019

Gabi Tamaș (35 de ani) a fost în această dimineață la Tribunalul din Petah Tikva, fiind însoțit de persoana care îl supraveghează acasă și de avocații lui. Fotbalistul român a încercat să-i convingă pe judecători să nu-l mai țină în arest la domiciliu, dar n-a reușit.

Procesul s-a terminat după aproximativ o oră și jumătate, fiind stabilit un nou termen pentru ziua de marți, 16 aprilie, la ora 10:00. Avocații sunt obligați să aducă un translator oficial.

La ieșirea de astăzi din sala de judecată, Tamaș era foarte nervos și agitat, fiind evident că e nemulțumit de decizia instanței.

Dacă nu va scăpa de arestul la domiciliu la termenul de săptămâna viitoare, Tamaș se va confrunta cu o altă mare problemă. Urmează Paștele Evreiesc, care ține 8 zile, începând cu data de 19 aprilie, și tribunalul funcționează doar în situații excepționale.


Foto: Reuven Schwartz Israel

Ce s-a întâmplat în timpul procesului

Avocații lui Tamaș au renunțat la translatorul pe care fotbalistul l-a avut până acum pentru a traduce din ebraică în română nefiind mulțumiți de el.

Avocații l-au propus translator pe corespondentul GSP, Beno David, aflat în sala de judecată, dar judecătoarea a refuzat pe motiv că n-ar fi autorizat să facă acest lucru.

Avocatul Eitan Stoler s-a arătat nemulțumit de cum decurge procesul și i s-a adresat judecătoarei: „Se exagerează în acest dosar și vrem să avansăm. Doamna judecător, doriți să vă dau dosarul pe tavă, dar problema e că dosarul are multe găuri”.

Gabi Tamaș vrea să fie din nou liber pentru a se alătura echipei Hapoel Haifa în ultimele 4 etape din play-off.

Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie, însă se află în prezent în arest la domicliu (Detalii AICI). 

Citește și:

Gabi Tamaș pe teren cu brățară de monitorizare!? Clubul și avocații fac totul ca fundașul să joace pentru Hapoel Haifa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.