Liga 1

Pleacă Devis Mangia de la CSU Craiova? Italianul a oferit prima reacție: „Este posibil să creeze cineva probleme”

Devis Mangia a câștigat Cupa României în sezonul trecut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 aprilie 2019

Devis Mangia, 44 de ani, a comentat posibilitatea de a fi înlocuit la finalul sezonului cu Mirel Rădoi, selecționerul U21. Mihai Rotaru ia în calcul această mutare, fostul căpitan al FCSB-ului fiind printre antrenorii preferați de fani.

„Un lucru este dacă apar informații şi altul dacă sunt adevărate. Dacă voi aveţi informaţii, bine. Am văzut, am citit. Probabil voi aveţi informaţii, nu ştiu... Sau dorinţe. Dorinţe, speranţe, nu? Cineva poate avea dorinţe. Pentru mine nu este o problemă.

Dacă numărăm toţi antrenorii care au fost anul trecut... Acum sunt alte nume. Eu am un contract, dacă se schimbă ceva, nu va fi din partea mea. Este posibil să creeze cineva probleme pentru a lua poziţie, este posibil în fotbal acest lucru”, a spus Mangia într-o conferință de presă.

CSU Craiova se va despărți aproape sigur de Devis Mangia la finalul sezonului, iar patronul Rotaru, susținut și de Cârțu, are o țintă clară, pe Mirel Rădoi, care ar urma să preia echipa imediat după turneul final al Campionatului European U21.

VEZI ȘI:

Bănia îl cere pe Mirel Rădoi! Toate detaliile unei mutări senzaționale pe banca lui CSU Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.