Stranieri

VIDEO Șumudică și-a anunțat demisia într-un moment de nervozitate: „Să vină Guardiola sau Mourinho!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 aprilie 2019

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab a fost foarte nervos după meciul câștigat ieri cu Al Batin, echipa lui Ciprian Panait, scor 2-1, și a anunțat că își va da demisia după ultimele 3 meciuri ale sezonului. 

Nervozitatea lui Șumudică vine în contextul în care suporterii lui Al Shabab i-au cerut demisia în urma eșecului din etapa precedentă, 0-4 cu Al Ahli.

„Al Shabab, cu Șumudică antrenor, e pe locul 3. Vor trebui să mă mai suporte trei meciuri și apoi să-și aleagă ce antrenor vor. Eu respect mult clubul. Echipa aceasta nu a fost niciodată pe locul 3 în ultimii ani. Sunt al doilea antrenor din istoria clubului care a făcut 50 de puncte și cred că merit mai mult respect din partea lor, dar nu e o problemă.

Am câștigat atâtea meciuri și, după o singură înfrângere, mi-au făcut semn să plec. Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată. Mai avem trei jocuri și voi da tot ce am mai bun pentru Shabab, pentru a termina în primele trei sau patru echipe și să ne calificăm în Liga Campionilor, apoi vom vedea.

Dacă vor să-i aducă pe Guardiola și Mourinho, n-am nicio problemă, dar nu știu dacă vor face mai multe puncte! Eu sunt al doilea antrenor după Preud'homme care a reușit acest lucru. Dragoste cu sila nu se poate!”, a spus Șumudică în interviul acordat după meciul cu Al-Batin, conform ziare.com. 

Cu 3 runde înainte de final, Al Shabab e pe locul 3 în campionatul Arabiei Saudite, cu 50 de puncte, la 11 lungimi de liderul Al Nasr și la 10 puncte în spatele ocupantei locului secund Al Hilal.

Vezi și:

Al Batin - Al Shabab 1-2 // VIDEO Marius Șumudică se impune în fața lui Ciprian Panait! Budescu și Găman, integraliști la oaspeți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.