Tenis

VIDEO Derapaj al lui George Cosac, șeful FRT, la adresa lui Marius Vecerdea, marele său contestatar: „Are probleme psihice”

Articol de Marius Mărgărit  —  vineri, 12 aprilie 2019

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a fost nervos după Adunarea Generală de astăzi, care n-a întrunit cvorumul și s-a transformat într-un fiasco total.


Președintele FRT a lansat acuze dure la adresa marelui său contestatar Marius Vecerdea, după ce acesta din urmă l-a acuzat ieri de fals și uz de fals într-un articol în Gazeta Sporturilor. (Detalii AICI)

„Ce se întâmplă astăzi e un lucru extrem de grav. Cei de la Minister au apreciat declarațiile Simonei Halep și ale lui Horia Tecău. Singurii care au fost deranjați știți foarte bine cine au fost.

S-a vorbit despre falsuri și despre alte chestii la această convocare. Vă spun un lucru pe care nu l-am mai zis. În 2015, respectiva persoană (n.r. Marius Vecerdea) mi-a recunoscut că a avut probleme psihice. Din punctul meu de vedere, nu i-au trecut acele probleme.

Problema mare nu e a lui. Problema e că sunt alte persoane în jurul lui care-l iau cu atare. Federația Română de Tenis nu are dușmani, cu excepția celor care nu înțeleg acest sport”, a declarat George Cosac.

Citește și:

UPDATE Circ la Adunarea Generală a FR Tenis! Tatăl Mihaelei Buzărnescu a plecat și nu s-a îndeplinit cvorumul: „A fugit! Îmi pare rău pentru el, că e persoană publică”

EXCLUSIV Situație explozivă la Federația de Tenis! Numele Simonei Halep, implicat direct: „Cum să mă unesc cu niște indivizi care fac fals și uz de fals?!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.