Liga 1

VIITORUL - CSU CRAIOVA // FOTO Rivaldo se înclină în fața lui Gică Hagi: „Pele de România! Mă uitam la el cum joacă”

+1 Foto
Rivaldo, în tricoul Viitorului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 aprilie 2019

Brazilianul Rivaldo (46 de ani) a ajuns astăzi în România și va asista la partida dintre Viitorul și CSU Craiova, din play-off-ul Ligii 1.

  • Viitorul - CSU Craiova e sâmbătă, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Forma bună a lui Rivaldinho l-a făcut pe Rivaldo să vină în România și să se întâlnească cu Gică Hagi. Câștigătorul Balonului de Aur din anul 1999 și-a anunțat vizita printr-o postare pe Instagram: „Plec din Orlando spre Constanța, cu escale la Miami, Barcelona și București. Dumnezeu să binecuvânteze aceste zboruri!”.

„Hagi e Pele al României!”

„Încă nu am vorbit cu Hagi. O să vorbesc, poate chiar azi. Mi-a zis fiul meu că are antrenament la ora 8. Sunt bucuos că îl antrenează. Este bine să ai antrenori aşa cum e Hagi, care a fost un mare jucător. Îi spun mereu să asculte tot ce spune, pentru că a fost unul dintre cei mari. Pele de România!

Pentru mine a fost cel mai bun jucător român. E cu șapte sau opt ani mai mare decât mine, mă uitam la cum joacă și era extraordinar”, a declarat Rivaldo pentru TV Telekom Sport.. 

2 goluri a marcat Rivaldinho pentru Viitorul, ambele în Cupa României

CITEȘTE ȘI: 

Scuze de la Gică Hagi pentru Răzvan Raț, după dezvăluirile fostului fundaș stânga la GSP Live

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.