Liga 1

POLI IAȘI - DINAMO 0-1 // REPLICA SERII Gabi Balint, reacție instant după o declarație a lui Nistor: „Asta a fost pentru radioascultători” :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 aprilie 2019

Dinamo s-a impus în deplasarea de la Poli Iași, scor 1-0. Dan Nistor a declarat la final că meciul a avut un nivel ridicat, dar a fost contrazis pe loc de fostul internațional Gabi Balint.

„A fost un meci disputat. Cred că am meritat victoria. Am avut foarte multe ocazii, penalty nu știu dacă a fost. Nu e treaba noastră. Vreau să dedic acest gol fiului meu, care a împlinit de curând doi ani.

Eu cred că se vede o creștere de la meci la meci. Am schimbat foarte mulți jucători și se vede o creștere de la meci la meci. Gazonul mi s-a părut destul de bun, lume destul de multă. Meciul a fost unul frumos, plăcut pentru fani”, a declarat Nistor la Look Sport. 

Gabi Balint, prezent în studioul TV Digi Sport, a comentat declarațiile lui Nistor: „Declarația cu meciul frumos cred că a fost pentru radioascultători, pentru cei care nu l-au văzut”.

Vezi și: 

POLI IAȘI - DINAMO // VIDEO + FOTO Andrei Chivulete, decizii din Zona Crepusculară » Un fan a intrat să îi ceară socoteală, apoi a eliminat un jucător aparent nevinovat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.