Liga 1

POLI IAȘI - DINAMO 0-1 // Note GSP: Ultimele achiziții ale lui Rednic s-au făcut de râs » Doi „câini” de 4 + unul salvat de cronometru

+5 Foto
Foto: FC Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 aprilie 2019

Dinamo a câștigat pe terenul lui Poli Iași, scor 1-0, în etapa a 5-a din play-out, însă jocul echipei n-a convins.

Mircea Rednic a surprins înainte de meci, când a decis să îi trimită din primul minut pe teren pe Elvis Kabashi (25 de ani) și Facundo Mallo (24 de ani). Dacă fundașul uruguayan a primit nota 6, albanezul a fost una dintre dezamăgirile serii, fiind notat cu 4 în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor. Tot 4 a primit și Reda Jaadi, jucător eliminat în minutul 67.

Atacantul Alexander Christovao a debutat și el în meciul de aseară și s-a făcut de râs încă de la prima prezență în tricoul „câinilor”. La un contraatac rapid din prelungiri, angolezul a trimis mingea mai ceva ca la rugby! Africanul a scăpat însă fără notă, pentru că a intrat pe teren după minutul 75.


Mingea șutată de Christovao se duce peste stadion // Captură TV Telekom Sport

Click aici pentru clasament + statistici!

Cei mai buni jucători de pe teren au fost căpitanul Dan Nistor și fundașul dreapta Damien Dussaut, care au primit nota 7. De altfel, mijlocașul român a și marcat unicul gol al partidei dintr-un penalty în minutul 52.

De partea cealaltă, cel mai bun jucător al moldovenilor a fost Ovidiu Mihalache, singurul notat cu 6.

Caseta meciului

4.000
de spectatori au asistat la meciul dintre Poli Iași și Dinamo

Citește și:

POLI IAȘI - DINAMO 0-1 // Montini a scos penalty, dar e mitraliat de Rednic: „Se bate cu alți doi!” » Alt avertisment dur: „El o să își aștepte rândul de-acum și rândul vine greu la Dinamo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.