Liga 1

Șumudică la FCSB din vară?! Varianta disperată luată în calcul de Gigi Becali pentru titlu + primul transfer pregătit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 aprilie 2019

Mihai Teja nu are prea multă liniște la FCSB. Tehnicianul mai are la dispoziție numai șase meciuri să își salveze postul. Dacă „roș-albaștrii” ratează pentru al patrulea an titlul, Gigi Becali e gata să ia o măsură drastică: Marius Șumudică antrenor la FCSB!

Gigi Becali e dispus să renunțe la Teja dacă nu-și atinge obiectivul și să facă un prim mare compromis. Patronul e gata să uite de trecutul rapidist al lui Șumudică și să-l aducă din vară la cârma echipei.

Fostul tehnician rapidist o antrenează acum pe ocupanta locului 3 din Arabia Saudită, Al-Shabab, însă a anunțat că la finalul sezonului își va da demisia din cauza suporterilor, care l-au fluierat la înfrângerea cu Al Ahli, scor 0-4.

De altfel, Șumudică a declarat în mai multe rânduri că ar fi dispus s-o antreneze pe FCSB, ultima dată la finalul anului trecut: „Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali! Și garantez că dacă se va întâmpla asta voi câștiga titlul de campion la pas!”.

„Şumudică e prietenul meu bun. El a început acum să se îndrepte. Eu i-am zis că a făcut o mare greşeală cu Rapidul. Îl iau oricând la Steaua dacă îl vor suporterii. I-am zis să mai aplaneze lucrurile cu ei” Gigi Becali, patron FCSB, la începutul anului 2019

N-ar veni singur!

Șumudică nu ar veni la FCSB fără întăriri. Constantin Budescu, 30 de ani, e tentat și el de o revenire în țară pentru a-și recăpăta locul în echipa națională a României. Mijlocașul care a câștigat titlul în 2016 cu Astra mai e și pe lista celor de la CFR Cluj. Ar prefera însă să evolueze în continuare alături de tehnicianul cu care a avut cele mai bune rezultate din carieră.

VIDEO Șumudică și-a anunțat demisia într-un moment de nervozitate: „Să vină Guardiola sau Mourinho!”

Alte variante: Reghecampf sau Alexa

Dacă Șumudică ar spune pas, Becali ar mai avea doi ași în mânecă: Laurențiu Reghecampf sau Dan Alexa.

Reghe e pe locul 9 cu Al Wasl în Emiratele Arabe Unite, fiind învins în ultimele două partide cu același scor: 2-4. Nici suporterii arabilor nu-l mai vor. La meciul de ieri de pe teren propriu pierdut cu Al Ahli Dubai au fost doar 620 de spectatori! Pentru Reghecampf ar fi cel de-al treilea mandat la FCSB, după cele din 2012-14 și 2015-17. În primul a câștigat două titluri și o Supercupă, iar în al doilea a cucerit Cupa Ligii.

De partea cealaltă, Dan Alexa e într-o situație critică cu Dunărea Călărași, echipă care se află pe penultimul loc în play-out și tocmai a pierdut în fața ultimei clasate, 0-3 cu Chiajna. Dacă va retrograda, Alexa va rămâne liber de contract și ar fi dispus pentru o aventură la FCSB, mai ales că înaintea venirii lui Teja el era una dintre principalele ținte. N-a mai ajuns din cauza unui conflict mai vechi cu MM Stoica.

Anamaria Prodan, reprezentantul lui Alexa, a declarat chiar ieri la Pro X: „Da, clar l-aș fi văzut pe Dan Alexa la FCSB. Defila, vă spun, avea 7-10 puncte avans în momentul ăsta. Am foarte multă încredere în el”.

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB // Titlul se decide la vraci! Cele două rivale fac eforturi uriașe pentru ca Țucudean și Pintilii să fie pe teren în derby » Fără ei s-au pierdut 40% din puncte!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.