Stranieri

Laurențiu Reghecampf își anunță revenirea la Al Hilal: „Încă e în inima mea. În curând mă voi întoarce pentru a câștiga titlul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 aprilie 2019

Laurențiu Reghecampf (43 de ani) se află într-o situație dificilă la Al Wasl Dubai, echipă cu care a câștigat un singur meci din ultimele șase partide oficiale, primind 22 de goluri și marcând doar 8.

Antrenorul român a anunțat la finalul meciului pierdut vineri cu Shabab Al Ahli, scor 2-4, că e gata să se întoarcă la Al Hilal, echipă cu care a ajuns până în finala Ligii Campionilor Asiei.

„Al Hilal este încă în inima mea. În curând mă voi întoarce acolo pentru a câștiga acel titlu ce ne-a fost furat. Noi nu am pierdut finala, ci ne-a fost furată”, a susținut Reghecampf într-o conferință de presă.

Fostul tehnician de la FCSB a pregătit-o pe Al Hilal în perioada iulie 2014 - februarie 2015, reușind să triumfe în Cupa Prințului Arabiei Saudite.

În toamna lui 2014, Reghe a condus-o pe Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a pierdut prima manșă, 0-1 cu Western Sydney Wanderers. La returul de pe teren propriu, saudiții au obținut doar un 0-0, după un meci cu un arbitraj controversat. (Detalii AICI)

Citește și:

Șumudică la FCSB din vară?! Varianta disperată luată în calcul de Gigi Becali pentru titlu + primul transfer pregătit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.