Liga 1

CFR CLUJ - FCSB // Veste proastă pentru Teja! Pintilii, jucătorul pe care se baza toată echipa, a rămas la București

Articol de Andrei Crăiţoiu, Remus Răureanu  —  duminică, 14 aprilie 2019

Mihai Pintilii a revenit de la "vraciul" Marijana Kovacevici, dar în ciuda eforturilor acesta n-a mai făcut deplasarea la Cluj pentru meciul din această seară al FCSB cu CFR.

  • Derby-ul CFR - FCSB va avea loc azi, de la ora 21:00, pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Lotul vicecampioanei a plecat ieri spre Cluj, dar fără mijlocașul de 34 de ani, Mihai Pintilii. Mihai Teja avea speranțe că-l va putea folosi pe Mihai, vorbind despre situația lui la conferința premergătoare meciului, dar, în ciuda eforturilor, nu a fost posibil.

Din păcate, după doar câteva ore de când spunea că e „100% sănătos medical” s-a luat decizia ca Pintilii să rămână la București.

Teja despre Dan Petrescu

Antrenorul l-a lăudat și pe Dan Petrescu, dar a spus că merge la Cluj doar pentru a câștiga.

"Ne dorim foarte mult să câștigăm. Nu știu dacă e un meci decisiv. Mai sunt 15 puncte în joc. Noi nici nu ne gândim să pierdem acest joc. Petrescu e unul dintre cei mai buni antrenori din România. Dar pe teren există cei 11 jucători ai mei care depind de motivația pe care o au. Nu cred că cineva va intra să facă egal. Inclusiv CFR va juca la victorie, așa cum o vom face și noi", a adăugat antrenorul.

57de goluri a marcat FCSB, fiind echipa cu cele mai multe goluri înscrise în actualul sezon. Interesant este că în repriza secundă au dat 33 de goluri, dintre care 14 în ultimele 15 minute

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.