Liga 1

CFR CLUJ - FCSB // Gică Popescu voia și alte echipe în lupta la titlu + Ce spune despre șansele la campionat: „Va fi interesant!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 aprilie 2019

Gică Popescu, 51 de ani, a prefațat derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB. „Baciul” ar fi dorit ca Viitorul și CSU Craiova să fie implicate în lupta pentru titlu.

  • CFR Cluj - FCSB, derby-ul din play-off, e duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„CFR şi FCSB joacă pentru titlu, iar la meciurile încrâncenate nu se joacă întotdeauna spectaculos. Din contră. Echipe ca Viitorul şi Craiova, jucând fără o miză foarte mare, s-ar putea să evolueze detaşat şi chiar să ne arate un spectacol de care să ne bucurăm cu toţii.

Dacă CFR va câștiga meciul cu FCSB, va lua o opţiune importantă pentru câştigarea campionatului. La un meci egal, respectiv o victorie a Stelei, cred că va fi campionatul interesant în continuare”, a declarat Gică Popescu pentru TV Telekom Sport. 

„Mi-ar fi plăcut să fie şi Craiova în lupta pentru titlu, şi Viitorul, pentru că sunt echipe care joacă un fotbal frumos şi e nevoie de astfel de echipe la vârf”
Gică Popescu

Citește și:

Teja a dat ultimele detalii despre situația lui Pintilii: „Cât va putea va juca la 200%” + Ce spune despre absența lui Țucudean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.