Liga 1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1 // Pierde CSU Craiova cupele europene? Scenariul care îi lasă pe olteni în afara Europei

Alexandru Cicâldău // FOTO: facebook.com/UCVOficial/

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 aprilie 2019

CSU Craiova a pierdut cu Viitorul, 1-2 (I. Hagi 43', Rivaldinho 56'/ Bărbuț 9'), și situația de la formația olteană este tot mai complicată.

Pierzînd cu Viitorul, CSU Craiova nu doar că îşi ia adio de la titlu, dar poate rămâne pe dinafara cupelor europene. Dacă va fi întrecută în clasament de Viitorul şi va termina pe poziţia a 4-a, atunci Craiova nu va merge în Europa dacă Astra va cuceri Cupa României.

În acest moment, Craiova are un punct peste Viitorul, însă, dacă la final cele două vor fi la egalitate, atunci avantajată va fi trupa lui Gică Hagi, fiindcă a terminat sezonul regulat cu punctaj par, iar Craiova cu impar.

Vezi AICI programul Cupei României!

 „Ar fi dezastruos dacă nu prindem locul 3. Deocamdată suntem pe 3 și vom încerca să câștigăm toate meciurile rămase până la final. Vom vedea ce va fi.

Nu știu dacă mai avem șanse la titlu. Trebuie să vedem ce distanță va fi față de CFR după această etapă. Noi vom încerca să câștigăm toate meciurile. Nu trecem printr-o perioadă bună și trebuie să ieșim din ea”

Alexandru Cicâldău, jucător CSU Craiova

Viitorul - CSU Craiova 2-1 // Haginho & Rivaldinho » Viitorul se impune cu CSU Craiova și încinge lupta pentru locul 3 în play-off

Clasamentul Ligii 1 AICI

Vezi și:

Gafă uriașă: golul oltenilor a fost marcat din ofsaid!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.