Liga 1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1// Rivaldo, impresionat de Viitorul și de Ianis Hagi: „Gol al unui jucător de clasă” » Ce spune despre fiul său

Rivaldinho, Rivaldo, Hagi și Ianis / FOTO: Facebook @ AcademiaHagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 aprilie 2019

Viitorul s-a impus în meciul cu CSU Craiova, 2-1 (I. Hagi 43', Rivaldinho 56'/ Bărbuț 9') și se luptă pentru locul 3 în Liga 1.

Rivaldo a fost prezent la meci și a dat lovitura de start. La final, fostul mare fotbalist a lăudat jocul echipei lui Gică Hagi.

„Când vin în România îi aduc noroc fiului meu. Când vin eu, el dă gol. Sunt fericit că a dat gol și că Viitorul a câștigat. 

Ianis Hagi este un mare jucător. Mi-a plăcut golul lui. Este foarte frumos, al unui jucător de mare clasă.

Îmi place mult Academia Hagi. Este un proiect frumos. Este impresionant. Lumea trebuie să știe ce a făcut el aici. Jocul Viitorului seamănă puțin cu cel al Barcelonei. Sunt jucători buni, tineri, de calitate și cu un viitor frumos.

Nu pot să spun că mi-a plăcut un jucător în special. Toată echipa a jucat bine și are calitate”, a declarat Rivaldo la LookSport. 

Viitorul - CSU Craiova 2-1 // Haginho & Rivaldinho » Viitorul se impune cu CSU Craiova și încinge lupta pentru locul 3 în play-off

Vezi AICI cum s-a bucurat Rivaldo cu Marilena Hagi, după golul lui Ianis

Citește și:

Cum a reacționat Ianis Hagi în momentul întâlnirii cu Rivaldo: „Ne-am uitat 20 de minute la el!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.