Liga 1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1 // Sorin Cârțu, președintele lui CS U Craiova, cere schimbări rapide: „E clar! Strategia nu a fost bună” » S-a dat Rocha lovit?

Sorin Cârțu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 aprilie 2019

CS U Craiova a pierdut meciul cu Viitorul, scor 1-2, iar oficialii oltenilor și-au luat gândul de la titlu. Sorin Cârțu, președintele formației, cere o analiză rapidă a situaței.

„Trebuie să analizăm bine ce se întâmplă la ora actuală, dar nu o vom face la televizor. Au trecut cinci etape din play-off, sunt puncte puține. Trebuie să ne gândim la altceva acum, nu la titlu. La momentul ăsta suntem mai aproape de a ne lua Hagi fața decât să urcăm în clasament.

Sunt mulți accidentați. Unii joacă un meci, apoi au iar probleme. Nu l-am putut folosi pe Cristea, nici pe Rocha. Problema cu Koljic e cea mai gravă.

E clar că strategia nu a fost cea mai bună în iarnă. Cei care au fost aduși așteptam să aibă un aport mai mare. Rocha a zis că îl doare piciorul când am vrut să-l băgăm cu Steaua. Cu Viitorul iar nu a putut să joace”, a declarat Cârțu la TV Digi Sport. 

vezi și:

VIDEO+FOTO Gol fabulos marcat de Ianis Hagi! Rivaldo s-a bucurat cu Marilena Hagi, „Regele” a făcut show pe margine

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.