Liga 1

VIDEO + FOTO // Imagini de la stadionul din Sibiu » Cum arată arena + când ar putea juca Hermannstadt acolo: „Am promisiuni de la conducere”

Articol de Justin Gafiuc  —  Sunday, 14 April 2019

Vasile Miriuță, antrenorul celor de la Hermmanstadt, a vorbit pentru GSP despre stadionul de la Sibiu și a anunțat când ar putea echipa lui să joace pe teren propriu.

Vezi în video ce spune Miriuță despre noul stadion

 

 

„Nu știu când jucăm aici. Am promisiuni că meciul contra Chiajnei (n.r. 11 mai) îl vom juca acasă. Dacă nu vom juca acasă, e greu să rămânem în Liga 1. Îmi asum ce spun. E greu să joci un an în deplasare. Nu poți să te menți în Liga 1. E ca și cum ar juca Real Madrid la Albacete și ar câștiga campionatul.

Am deja 6 luni aici și am tras că trebuie să fie gata stadionul. Trebuie să jucăm aici, să pună fanii presiune pe adversari. Suntem ca un sat fără stăpâni. Nu am cuvinte. Mă doare că nu jucăm acasă. Mă doare pentru jucători”.

„Înfrângerea cu Botoșani e dureroasă. A fost o deviere în minutul 90+4, un fel de autogol. A durut. Ăsta e fotbalul. Trebuie să strângem rândurile. Obiectivul este să rămânem în Liga 1, chiar dacă ajungem la baraj” Vasile Miriuță

Vezi și:

VIDEO Vasile Miriuță explică ce avantaj are CFR Cluj cu FCSB » Anunț surprinzător despre fanii din Gruia: „Depinde cine marchează prima”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.