Liga 1

CFR CLUJ - FCSB // Ultimele informații din Gruia: suma câștigată de ardeleni din bilete + se confirmă: Țucudean și Pintilii, OUT

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 April 2019

 CFR Cluj - FCSB se joacă în această seară de la ora 21:00 în etapa a 5-a din play-off. Partida se dispută cu casa închisă și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Cele 14.000 de bilete alocate pentru acest meci s-au vândut foarte repede. Ardelenii au încasat din vânzarea lor 200.000 de euro, anunță Pro X.

„Va fi un meci cu casa închisă. Sunt mai multe cereri decât avem noi bilete disponibile. Mă aștept la un meci încrâncenat, în care niciuna din echipe nu-și permite să piardă”, spunea Bogdan Mara ieri la TV Digi Sport.

Țucudean și Pintilii nu joacă

Sursa citată mai scrie că George Țucudean și Mihai Pintilii vor absenta sigur în această seară, deși Mihai Teja anunța ieri că sunt șanse ca mijlocașul roș-albaștrilor să poată juca astăzi. Cei doi fotbaliști nu au fost opriți în loturile de 18. 

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB poate fi urmărit AICI!

Citește și

 CFR CLUJ - FCSB // Derby incendiar! Ghidul complet: 3 plusuri, 3 minusuri și care sunt cei doi jucători de urmărit în încleștarea Mihai Teja vs Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.