Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // Scandări xenofobe la Cluj! Peluza Roș-Albastră începuse „războiul” cu mult timp înaintea meciului

+6 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 aprilie 2019

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0. Scandări cu tentă xenofobă la adresa Ungariei au fost auzite din sectorul dedicat fanilor oaspeți în debutul partidei.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

Aproximativ 200 de fani din Peluza Roș-Albastră au făcut deplasarea la Cluj, pentru meciul care o poate readuce pe FCSB în postura de favorită la titlu. Fanii roș-albaștrilor au dominat fondul sonor în debutul partidei. Scandările au fost însă unele reprobabile, cu tentă xenofobă. Fanii clujeni au încercat în zadar să îi acopere pe roș-albaștri cu huiduieli.

Ultrașii bucureștenilor începuseră „recitalul” vulgar de pe drumul spre Cluj. Pe pagina de facebook a grupării au fost încărcate azi mai multe clipuri în care suporterii scandează cuvinte injurioase la adresa clujenilor și a marii rivale Dinamo. 

VEZI AICI clasamentul din Liga 1!

VEZI AICI programul etapei #5 din play-off

Vezi și: 

Istvan Kovacs, interviu chiar în ziua derby-ului: „Ăsta e țelul meu!” » Marea diferență dintre Liga 1 și Liga Campionilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.