Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // Mihai Teja, după ce a „forțat” pe final cu Nedelcu: „Am schimbat ofensiv cu toți jucătorii de pe bancă” :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 April 2019

Mihai Teja a surprins la finalul meciului dintre CFR Cluj și FCSB, scor 0-0, când a declarat că a introdus toți jucătorii ofensivi pe care i-a avut la dispoziție pe banca de rezerve. 

Asta în condițiile în care în ultimul minut al meciului l-a introdus pe mijlocașul defensiv Dragoș Nedelcu în locul lui Filipe Teixeira, deși avea pe bancă doi mijlocași cu profil ofensiv: Adrian Stoian și Florentin Matei.

„Se putea mai mult. Ne doream să câștigăm. Felicit jucătorii pentru atitudine. Nu e nimic terminat. Mai sunt 5 etape și suntem în cărți. Era mult mai bine să câștigăm și să avem același număr de puncte. Am întâlnit o echipă care nu riscă nimic. Ne-am dorit mult să riscăm, am încercat, am schimbat ofensiv cât am putut cu toți jucătorii pe care i-am avut pe bancă.

CFR e o echipă bine organizată, nu-ți lasă spații. Băieții sunt supărați în vestiar că n-am câștigat. 

Putem să câștigăm acasă, mai ales dacă vom juca cu titlul pe masă. L-am introdus pe Moruțan pentru că are calitate și poate aduce mereu ceva în plus. Prima repriză cred că am controlat-o în totalitate, dar CFR s-a apărat foarte bine în 20 de metri. Știam că e o echipă care abia așteaptă să scape pe contraatac. În a doua repriză ne-am dorit, dar n-am putut mai mult”, a declarat Teja la Look Sport.

„Pintilii va fi apt la următoarea etapă. Azi nu era la 100% și n-am vrut să riscăm. Am zis că e mai bine să-l avem în următoarele 5 etape. Cred în el și cred că putem recupera” Mihai Teja, antrenor FCSB

CLASAMENT PLAY-OFF

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // FOTO Dan Petrescu, vulcan pe banca de rezerve! Criză de nervi în minutul 54

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.