Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 0-0 / Gigi Becali a sărit la gâtul lui Mihai Teja: „Poate echipa nu e bine antrenată” + Ce se va întâmpla cu antrenorul la finalul sezonului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 aprilie 2019

Gigi Becali și-a criticat echipa pentru egalul de la CFR Cluj, scor 0-0, din etapa a 5-a din play-off. N-a scăpat nici Mihai Teja.

„CFR a avut un meci mort. Dacă juca, ne dădea două-trei goluri. Noi parcă eram toți amorțiți. Voiam să văd atitudine, că tot spunea Mihai Teja că am avut atitudine. Eu n-am văzut atitudine.

Cum să câștigi dacă n-am avut un corner într-o repriză. Noi am fost adormiți, fără curaj. Nu avem jucători de anvergură. Vă spun însă că mi-a plăcut de Junior Morais. Lui Filip îi e frică, n-am văzut așa ceva. Nu pot să-mi dau seama de ce nu joacă echipa, poate nu e bine antrenată.

Dacă o prindeam pe Sepsi într-o situație bună, ne bătea! Că am avut posesie... păi, aia e posesie când joci în apărare pase?! Posesie e când faci la 20 de metri de poarta adversă. E posibil să-și revină echipa, dar la ce am jucat cu Sepsi și în seara asta nu avem cum.

E posibil să fi făcut antrenamente foarte tari și de aceea am fost așa. Norocul nostru că CFR a vrut un egal. Când ne-au văzut că suntem slabi în a doua repriză, au venit cu gândul să ne bată. Noi meritam să luăm bătaie, dacă CFR juca.

Am auzit azi la Teixeira că a spus că obiectivul a fost să nu ia gol. E posibil să le fi zis Teja să nu ia gol. E posibil să fi fost asta tactica. Vedem dacă a fost tactica bună la final. Poate are dreptate Mihai Teja”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Declarația lui Teja legată de atitudine, care l-a enervat pe Becali: „Ne doream să câștigăm. Felicit jucătorii pentru atitudinea foarte bună pe care au avut-o. Nu e nimic terminat. Mai sunt 5 etape și suntem în cărți”.

Gigi Becali a anunțat și viitorul antrenorului său:Teja va rămâne la echipă 100%. Locul 2 nu ni-l mai poate lua nimeni. Nu sunt mulțumit cu locul 2, dar n-am ce face. N-avem echipă de Liga Campionilor și nici de Europa League. Eu așa simt”.

„Îi mai avem pe Rusescu, Matei, Stoian. I-am luat și am zis că «mamă, ce fac!». Ce-mi plăcea de Matei la Astra. Aveam o temere cu el că toți îl lăsau liber pe la echipele pe unde a fost. E greu fotbalul!”

„Singurul mare antrenor din România e Hagi. Cum face el, cum îi pune pe copiii ăia să paseze... Nu știu cum face, dar îi iese. Hagi vinde jucători și tot joacă” Gigi Becali

CLASAMENT PLAY-OFF

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // CALCULE: cum mai pot roș-albaștrii să câștige titlul, după evoluția foarte slabă din Gruia

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // Mihai Teja, după ce a „forțat” pe final cu Nedelcu: „Am schimbat ofensiv cu toți jucătorii de pe bancă” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.