Liga 1

Vocea peluzei » Fanul ceferist Caneto își laudă favoriții după CFR - FCSB 0-0 și-i ironizează pe rivali: „Bă jucători ai FCSB-ului, o repriză întreagă nu v-am călcat pe bombeu, de ce nu aţi pus deloc presiune pe noi?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 aprilie 2019

Am fost de două ori la 5-10 cm de un meci extrem de spectaculos. Că, în opinia mea, asta reprezintă definiţia unei partide spectaculoase: să-mi convină rezultatul final. Ce, trebuia să fi văzut două apărări dezorganizate sau gafe de curtea şcolii în defensivele echipelor ca să am motive să leşin de plăcere?

Un meci foarte bun al alor mei. De două ori la 5-10 cm de unul extraordinar. Nu-mi amintesc de vreo partidă contra FCSB-ului în care bucureştenii să nu fi avut nici măcar o singură ocazie clară de gol.

În prima jumătate a partidei am jucat exact după reţeta folosită în ultimii ani, şi de Miriuţă, şi de Conceicao, şi de Minteuan, şi de Dan Petrescu: o repriză cu efortul echipei setat la modul economicos, joc pentru adormirea şi obosirea adversarului (şi a celor ce urmăresc partida :) ). Este evident că ne-am impus voinţa şi a rezultat o primă parte după care pot raporta liniştit: în timpul serviciului meu nu s-a întâmplat nimic deosebit. Păcat de acei 5-10 cm ai lui Vinicius. Bă jucători ai FCSB-ului, o repriză întreagă nu v-am călcat pe bombeu (figurativ, că pe gazon se mai întâmplă), de ce nu aţi profitat, forţând printr-un joc avântat, spectaculos, plin de elan, debordant, cu atacuri în valuri, care să-i entuziasmeze şi pe cei care au etichetat repriza drept un Diazepam? De ce nu aţi pus deloc presiune pe noi? Doar aveaţi nevoie mare de victorie, iar valoarea voastră totală de ieşire din gestiunea clubului trece de 200 de milioane de dolari, nu?

În repriza a doua, era rost de mult mai mult decât doar de acea mică eroare de calibrare de 5-10 cm a lui Moutinho. Păcat, prea au fost setaţi ai mei pe un egal.

Nu-mi convine în totalitate rezultatul final, dar are şi o parte pozitivă: în toate cele patru ediţii de campionat în care am câştigat titlul, partidele din Gruia jucate împotriva FCSB-ului s-au terminat la egalitate. Oare ce urmează? În toamnă, 1-1, ieri, 0-0, ... :) Bravo, băieţi! HAI CFR!!!

CITEȘTE ȘI:

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.