Altele

VIDEO GSP LIVE » Cazul oamenilor fără diplomă se mută în sport » Directorul adjunct de la CSM Ploiești e acuzat că are doar 10 clase!

Lucian Rădulescu și Giovanni Becali // Apropiații lui Rădulescu susțin că acesta se recomandă ca fiind „Becali de Ploiești”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 aprilie 2019

Fostul arbitru Cristi Nica, directorul de la CSM Ploiești, a dezvăluit la emisiunea GSP LIVE că la clubul pe care-l conduce e o anchetă în derulare care-l vizează pe Lucian Rădulescu, directorul adjunct al prahovenilor.


Rădulescu a fost acuzat de mai multe persoane că a fost exmatriculat în clasa a 10-a și n-ar avea diploma de Bacalaureat. Printre oamenii care au declarat clar aceste lucruri se numără și omul de afaceri Lucian Gheorghe: „Nu are niciun fel de studii. În 1990 trebuia să dea treapta 1, dar a fost exmatriculat și nu și-a mai continuat studiile. Exact cum sunt medicii fără acte, așa e și acest individ”.

Da, e adevărat că e o anchetă legată de diplomele angajaților de la CSM Ploiești. Domnul Lucian Rădulescu e una dintre persoanele verificate, dar n-am mai multe detalii”, a declarat și Cristi Nica la GSP LIVE.

Lucian Rădulescu s-a apărat: „Am văzut că s-a spus că am fost exmatriculat din liceu. Nu există așa ceva. 100% am diplomă de studii. Am să o aduc să o vedeți. Voi veni după Paște cu toate documentele”.

Silviu Crângașu, fostul director al CSM, a declarat în urmă cu o lună: „Am văzut o copie după diploma emisă pe numele lui și era de la Facultatea de Științe Economice, nu mai știu dacă de la Ploiești sau de la Brașov”.

Lucian Rădulescu a precizat în luna februarie pentru Adevărul că a absolvit o facultate de sport din Brașov, dar a refuzat să spună ce unitate a emis acea diplomă.

Cine e lucian rădulescu?

Lucian Rădulescu a fost conducător la FC Vaslui, Petrolul, Conpet și în prezent e director adjunct la CSM Ploiești și administratorul bazelor din subordinea clubului, adică stadionul „Ilie Oană” și hipodromul din Ploiești.

Citește și:

Luptă pentru bani în familia sponsorului Ligii 1 după ce și-a dezmoștenit băieții

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.