Stranieri

VIDEO + FOTO Cosmin Moți a provocat un scandal uriaș în Bulgaria! Fanii au vrut să intre pe teren să-l bată + fundașul, scos cu jandarmii de pe teren

+10 Foto
Cosmin Moți // FOTO: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 April 2019

Ludogoreț a câștigat pe terenul lui Levski, scor 2-0, grație golurilor marcate de Claudiu Keșeru și Cosmin Moți. După 3 etape din play-off bulgar, Ludogoreț are 3 puncte avans față de ȚSKA Sofia.

Finalul meciului Levski - Ludogoreț a fost incendiar. Cosmin Moți, 34 de ani, a marcat din penalty în minutul 80 și a sărbătorit în fața suporterilor adverși. Fundașul român a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Fanii lui Levski au răbufnit după gestul lui Moți. Aceștia s-au enervat și au vrut să intre pe teren pentru a se răzbuna.

A fost nevoie de intervenția în masă a forțelor de ordine pentru a-i calma pe fanii lui Levski careu intraseră deja pe pista de atletism. Mai mult, jandarmii l-au escortat pe Cosmi Moți în afara terenului pentru a-l feri de furia fanilor rivali.

 

„Cel puțin 5 etape de suspendare”

Pavel Kolev, directorul executiv de la Levski, l-a criticat pe Cosmin Moți și cere ca acesta să primească o pedeapsă dură.

Moți a provocat intenționat. Pentru așa ceva, trebuie o suspendare de cel puțin cinci meciuri. Pentru un astfel de gest, în alte părți, îți termini cariera”, a declarat Pavel Kolev pentru Sportal.bg.

Vezi și:

VIDEO Claudiu Keșeru și Cosmin Moți, goluri pentru Ludogoreț în play-off-ul din Bulgaria » Fundașul a fost eliminat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.