Stranieri

FOTO S-a încheiat procesul lui Gabi Tamaș! Miercuri, la ora 13:00, va fi dat verdictul final în acest caz

+2 Foto
Foto: Reuven Shwartz-Israel

Articol de Beno David  —  luni, 15 aprilie 2019

Gabi Tamaș a fost judecat astăzi la Tribunalul din Petah Tikva, unde a cerut din nou să i se anuleze arestul la domiciliu. Judecătoarea va da verdictul final miercuri, la ora 13:00.

Fotbalistul lui Hapoel Haifa a venit însoțit de persoana care îl supraveghează pe toată durata arestului la domiciliu.

Reporterul GSP, Beno David, s-a aflat în sala de judecată de unde a transmis că Tamaș a fost relaxat și chiar a glumit cu cei care l-au însoțit. Totuși, la ieșirea din sală, Tamaș nu mai era așa de optimist.

Ca și la termenul precedent, avocații au cerut judecătoarei să-i permită lui Gabi Tamaș să revină la antrenamentele echipei, pentru că asta-i meseria lui. În plus, aceștia au spus că Tamaș nu e periculos și că jucătorul a promis că nu va mai produce astfel de probleme.

În prealabil, judecătoarea stabilise să trimită verdictul prin poștă, dar avocații lui Tamaș au convins-o să anunțe un verdict final miercuri, de la ora 13:00.

Gabi Tamaș vrea să fie din nou liber pentru a se alătura echipei Hapoel Haifa în ultimele 3 etape din play-off.

Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie, însă se află în prezent în arest la domicliu (Detalii AICI). 

Termenul anterior din acest caz poate fi accesat aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.