Liga 1

Gigi Becali recunoaște că a greșit și spune stop: „Ciorbă reîncălzită! Toți italienii erau proști și nu-l luau pe Stoian și eu eram deștept. Cu Matei la fel”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 aprilie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre jucătorii săi și a spus că a greșit transferurile din iarnă.

Gigi Becali a declarat că nu trebuia să-i aducă pe mijlocașii Adrian Stoian și Florentin Matei și că va schimba politica de transferuri.

„Am făcut greșeli în iarnă, asa este. Dar nu o să mai fac. Sunt de 15 ani în fotbal și tot învăț. Uite, pe Matei l-au lasat toți liber și l-am luat eu. Pe Stoian l-au lasat italienii să plece și l-am luat eu. Că toți italienii erau proști și nu-l luau pe Stoian și eu eram deștept.

Nu e vina lui MM Stoica. El doar mi l-a recomandat doar pe Raul Rusescu, dar pe Rusescu îl știam și eu. Pe Matei l-am luat că eram înnebunit după el când era la Astra. De Stoian l-am întrebat pe MM ce părere are și mi-a zis că e bun, dar că nu putem să-l luăm, că e prea scump. Îmi spusese și Chiodi de el și când am auzit că e liber, am zis că îl iau.

A fost o ciorbă reîncălzită! Nu o să mai iau de acum înainte ciorbă reîncalzită”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluiri despre relația dintre CFR Cluj și Sepsi: „M-am interesat și așa e! Vrea să fie echipa ungurească”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.