Liga 1

CFR - FCSB 0-0 // Declarația lui Mihai Teja pe care nimeni n-a înțeles-o » Jucătorii „invizibili” pentru antrenorul FCSB

Mihai Teja, antrenor FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 aprilie 2019

Mihai Teja a oferit o declarație ciudată: a spus că a introdus în meciul cu CFR, 0-0, tot ce avea ofensiv pe bancă. E adevărat, a contat pe Moruțan și Hora în ultimele 20 de minute, însă ultima schimbare a făcut-o în minutul 90, când l-a introdus pe Nedelcu. 

Ciudat e că pe bancă  Teja mai avea doi mijlocași de profil ofensiv, Florentin Matei și Adrian Stoian, ambii preferând postul de mijlocaș stânga, unde Florinel Coman a avut o evoluție catastrofală, notată cu 3 de Gazeta Sporturilor. Teja l-a scos pe Coman, dar abia în minutul 70. Totuși, i-a ignorat pe Matei și Stoian, așa cum s-a întâmplat și la ultimele meciuri. 

Ne-am dorit să riscăm. Am schimbat ofensiv cât am putut, cu toți jucătorii pe care i-am avut pe bancă. N-au fost foarte multe ocazii, și CFR e o echipă bine organizată, care nu-ți lasă spații”, a zis Mihai Teja la Look Sport după meci.

„Ne-am dorit mult să riscăm, am încercat, am schimbat ofensiv cât am putut cu toți jucătorii pe care i-am avut pe bancă”
Mihai Teja

CLASAMENT PLAY-OFF

CITEȘTE ȘI:

CALCULE: cum mai pot roș-albaștrii să câștige titlul, după evoluția foarte slabă din Gruia

Teja, după ce a „forțat” pe final cu Nedelcu: „Am schimbat ofensiv cu toți jucătorii de pe bancă” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.