Liga 1

CSU CRAIOVA // Mihai Rotaru rupe tăcerea după șocul plecării lui Devis Mangia: „Nu a fost demis!” » Ce spune despre noul antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 aprilie 2019

Devis Mangia (44 de ani) s-a despărțit azi de CSU Craiova. Patronul Mihai Rotaru a vorbit despre plecarea italianului și despre faptul că îi acordă încredere maximă lui Corneliu Papură, interimar. 

„În primul rând vreau să punctez că Devis Mangia nu a fost demis. Demiterea e un act unilateral. Pur și simplu a fost o discuție, după care s-a ajuns la concluzia că e cel mai bine să terminăm colaborarea. Ne-am despărțit în condiții extraordinare. Ținem foarte mult la Devis, a făcut parte din familia noastră. Motivul ține de bucătărie noastră internă.

Noi ne dorim să fim echipa cu cei mai longegivi antrenori. Din păcate, intervin rupturile dintr-un motiv sau altul. Nu a existat niciun scandal, nu au fost probleme în vestiar. Nu avem ce să îi reproșăm din punct de vedere al profesionalismului.

Preferăm să riscăm un obiectiv decât să reziliem contractul cu un antrenor! Nu au fost fapte grave. Nu a fost nimic extrafotbal. Nici măcar nu mai știu dacă a venit el cu propunerea. Din aproape în aproape s-a ajuns la asta.  Nu ne-am gândit la demitere în momentul în care ne-am așezat la masă.

Obiectivul nostru acum este să ne calificăm în cupele europene. Obiectivul din campionat este minim locul 3 și să câștigăm Cupa României. Pentru asta lucrează toată lumea acum. În acest moment, avem antrenor principal. Se numește Corneliu Papură. Dânsul lucrează de 7 ani aici, a contribuit mereu la construirea lotului. Nu avem niciun motiv să discutăm cu altcineva.”, a declarat Mihai Rotaru la TV Digi Sport.

„Credeți că a fost vreun fotbalist vândut de la CSU Craiova fără ca antrenorul să își dea acordul? Răspunsul este nu! Devis nu s-a plâns niciodată de asta. A spus doar că trebuie să ne completăm golurile.

Eu, personal, nu discut cu antrenorul cu 24 de ore înaintea meciului, nici 48 de ore după meci. La noi în vestiar există o singură opinie, cea a antrenorului”

Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL Devis Mangia a fost demis de la CSU Craiova » Corneliu Papură i-a luat deja locul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.