Campionate

Kevin de Bruyne, umilit de Jose Mourinho: „Avea un teanc de foi pe birou. Am avut nevoie de un minut ca să înțeleg”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 aprilie 2019

Belgianul Kevin de Bruyne (27 de ani), acum la Manchester City, a povestit scena care a dus la ruptura definitivă dintre el și Jose Mourinho. 

Kevin de Bruyne e doar unul dintre fotbaliștii de top care a avut probleme cu Jose Mourinho. Mijlocașul lui Manchester City dezvăluie un moment din iarna lui 2012, din perioada petrecută la Chelsea. „The Special One” îi conducea pe londonezi. 

„Jose Mourinho m-a chemat în biroul lui într-o zi de decembrie. A fost probabil al doilea moment ca importanță din cariera mea.
Avea un teanc de foi în față. Mi-a zis «o pasă decisivă, niciun gol, zece recuperări».

Am avut nevoie de un singur minut pentru a înțelege despre ce e vorba. Apoi a început să citească cifrele celorlalți jucători ofensivi, Willian, Oscar, Mata, Schurrle. Era ceva de genul «cinci goluri, 10 pase, bla bla». Jose aștepta ca eu să spun ceva. Într-un final am replicat: «Dar... unii dintre băieți au jucat 15, 20 de meciuri. Eu am intrat doar de trei ori. E diferit, nu?».

Juan Mata intrase și el în dizgrația lui Mourinho. Mi-a spus că în momentul în care el va pleca, voi deveni a cincea soluție în loc de a șasea. N-am mai rezistat. Am cerut să fiu lăsat să joc în altă parte. A părut puțin dezamăgit de hotărârea mea, dar m-a înțeles”, a declarat De Bruyne pentru The Players Tribune.

150.000.000 €este cota lui De Bruyne conform transfermarkt.de

CItește și:

Joao Felix, noul star de la Benfica, e asaltat: „Fetele îmi trimit des poze, inclusiv dezbrăcate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.