Liga 1

FCSB // Antoine Griezmann, încântat de calitățile virtuale ale lui Dennis Man! Postarea campionului mondial pe Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 aprilie 2019

Atacantul Antoine Griezmann, campion mondial cu Franța în 2016, este un fan al jocului Football Manager și apreciază calitățile din simulator ale atacantului lui FCSB, Dennis Man, 20 de ani.

Antoine Griezmann, vârful lui Atletico Madrid, a postat pe Instagram o captură din Football Manager 2019 cu salvarea lui din cariera de antrenor la Arsenal. Pe banca de rezerve a formației făcute de starul din atacul campioanei mondiale Franța apare și Dennis Man, jucătorul lui FCSB.

Asta înseamnă că atacantul lui Atletico a fost impresionat de stelist și l-a transferat în Premier League.  

Football Manager este cel mai realist și apreciat simulator în care utilizatorii devin antrenorii unui club. Poți face transferuri, dai ordine de meci, ai nenumărate opțiuni de a seta antrenamentele și tactica. 

 

Dennis Man, wonderkid în JOC

Dennis Man, 20 de ani, este considerat un „wonderkid”, un copil-minune, de către cei care au alcătuit actuala bază de date a Football Manager. 

Are la începutul jocului o valoare de 1,8 milioane de euro, dar e setat să se dezvolte considerabil în orice salvare și să ajungă astfel un star mondial. 

Printre cele mai bune „rating-uri” ale fotbalistului la startul jocului sunt, în ordine descrescătoare, determinarea (16), rezistența la efort (15), finalizarea (14), tehnica (14), viziunea (14), agilitatea (14) și plasamentul (14). Nivelul maxim pentru fiecare calitate este 20. 

La începutul jocului, pentru a-l transfera pe Dennis Man o echipă trebuie să plătească aproximativ 4 milioane de euro. În realitate, Gigi Becali cere 30-40 de milioane de euro.

Citește și:

Gigi Becali decide, MM Stoica și Mihai Teja plătesc! Ce se întâmplă cu varianta Marius Șumudică la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.