Stranieri

FOTO Ce le dau să mănânce la Ludogoreț? » Adi Popa rupe cântarul, l-a depășit cu mult și pe pufosul Moți!

+2 Foto
Adi Popa // FOTO: Sportal.bg

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 16 aprilie 2019

Mijlocașul Adi Popa (30 de ani), alintat pe vremuri „Motoreta” pentru viteza lui de fanii lui FCSB, a nu a reușit să scape la Ludogoreț de kilogramele în plus acumulate în Arabia Saudită, întrecându-l cu mult pe pufosul Cosmin Moţi. 

Moment nostim la faza în care Ludogoreţ a deschis scorul în meciul cu Levski Sofia (2-0). Claudiu Keșerü a fost prea concentrat să împingă în poarta goală mingea, care i-a adus suta de goluri la Ludogoreţ, că nici nu l-a mai văzut în stânga lui pe Adi Popa. S-a dus să-l felicite, dar Claudiu s-a ciocnit involuntar de el şi i-a spart buza!

Ceea ce sare în ochi în poze e însă schimbarea fostului stelist, care din România avea o predispoziţie la îngrăşare. Iar în perioada arabă, de împrumut de la Reading la Al Taawon (Arabia Saudită), a „rupt” cântarul! Este şi scund, 1,69 m, dar pare să fi trecut de 75kg şi să se îndrepte vertiginos către 80.

 

1.000 RON amendă

Claudiu Keșerü şi-a cerut scuze, încercând să-l consoleze pe Popa, care a trecut uşor peste episodul neplăcut. Nici Moţi, eliminat după ce s-a bucurat provocator la al doilea gol în faţa fanilor sofioţi furioşi, nu va avea grav de suferit. O etapă pe bară şi o amendă de doar 400 de leva (1.000 RON).

Vezi și:

La națională, ca la Divizia D! Cosmin Moți a apărut cu burtă în debutul preliminariilor pentru Euro 2020

EXCLUSIV Claudiu Keșeru, despre golul 100 în tricoul lui Ludogoreț: „Statistica mă motivează"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.